Tuesday, December 28, 2010

Promosi Veil dibuka sehingga 31 Disember 2010 SAHAJA!

Aiyak!Salah taip Tarikh daa..Hah, gempak tak? Disebabkan saya rasa akan bertambah ramai yang tertanya-tanya dan tercari-cari veil for nikah or reception nanti, saya pun buatlah entri baru untuk anda dapatkan harga promosi ini. Tinggal dua hari sahaja beb! Ikutkan saya, saya nak je buat veil untuk resepsi sekali. Masalah warnanya la pulak.adeh~ So, disebabkan nak dapatkan harga promosi tu jugak, saya tempah la untuk nikah yang confirm putih.hee~ Ini adalah tempahan melalui atas talian okey. Harga promosi akhir tahun ini adalah RM130.00/m termasuk kos penghantaran dan bermulanya tahun hadapan, akan menjadi RM150.00/m tidak termasuk kos penghantaran. So, anda nak pilih yang mana? CEPAT!!!Tinggal Dua Hari Sahaja Lagi.
perincian sulaman dan manik

Dibungkus di dalam kotak ini sebelum dipos.
Dua-dua ni saya copy dari FB kak Ani.hee~ So, u all nak mudah, pm sahaja di FB beliau. Saya ada no phone beliau, tapi lebih mudah anda contact beliau di FB. Ni dia FB beliau Lovely Ani Shop. Oh ya, Lisa dan Wawa ada mintak website beliau kan. Ada tu ada tapi beliau tak tulis pasal veil pun lagi. Maybe saya adalah customer pertama beliau.hee~ [Joking!] So, kalau2 nak tengok hasil sulaman beliau, bolehlah cari di sini.

2 comments:

  1. thank you babe! so pantas la u ;p

    ReplyDelete
  2. Welcome dear!
    Lepas baca komen2 u all tadi, I terus text Kak Ani.
    Then, itulah yang I sampaikan.
    hee~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...